Het weer in Walibi Belgium

Het is vandaag in Walibi Belgium. Met een temperatuur van 0 graden is het frisjes. Bekijk hieronder de weersverwachting tot wel 5 dagen vooruit voor Walibi Belgium.

0°C
Graden
Windkracht 0

Walibi Belgium

Walibi is een pretpark vol sensationele attracties! De Calamity Mine, de Radja River, de duizelingwekkende Weerwolf en voor wie niet snel bang is en geen uitdaging uit weg gaat zijn er ook nog de Vampire en de Dalton Terror. Met zijn geestige, gloednieuwe muziekwereld trakteert Walibi alle fans van muzikale sensaties op intense “battles” tussen W.A.B en The SkunX! Allen naar Walibi!

Meer info op: https://www.walibi.com/belgium/be-nl

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Walibi Belgium

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Walibi Belgium voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Walibi Belgium.


Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Walibi Belgium. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Walibi Belgium door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

Volg jij Het Weer Lokaal al via Facebook?

Nee, geen interesse.

Ja, ik volg Het Weer Lokaal al.