Het weer in Speelpark Klein Zwitserland

Het is vandaag in Speelpark Klein Zwitserland. Met een temperatuur van 0 graden is het frisjes. Bekijk hieronder de weersverwachting tot wel 5 dagen vooruit voor Speelpark Klein Zwitserland.

0°C
Graden
Windkracht 0

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland biedt speelplezier voor het hele gezin. In het speelpark vinden de kinderen de hoogste schommel van Nederland, de langste buisglijbaan van Europa en natuurlijk al die andere klassieke toestellen waar jij als kind vroeger waarschijnlijk zelf nog op gespeeld hebt. Lekker in een groen buitendecor, want het park bevindt zich in bosrijke omgeving met vele hoogteverschillen. Kijk voor de openingstijden op de website van Speelpark Klein Zwitserland

Het park is opgedeeld in verschillende belevingswerelden. Zo is er een kleuterland en een piratenland en op warme dagen biedt het nieuwe zwembad verkoeling. Het Avonturenbos is een kruip-en-sluipbos met smalle paden, geheimzinnige plekken en ondergrondse tunneltjes. Kinderen kunnen er lekker ravotten, hutten bouwen en het Romeinse fort bestormen. Op de waterspeelplaats kunnen ze zomaar een miljoenen jaren oud fossiel vinden en op het zintuigenpad ontdekken ze de luister- en kijkgeheimen van het bos. In Speelpark Klein Zwitserland mag alles.

Meer info op: http://www.skz.nl/

Speelpark Klein Zwitserland
Verlengde Trappistenweg 35
5932 ND Tegelen
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Speelpark Klein Zwitserland

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Speelpark Klein Zwitserland voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Speelpark Klein Zwitserland.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht

Zon en maan

maanopkomst en maanondergang tijden
 
Zon
op
06:39
onder
18:46
zonuren
12:07
Maan
op
16:37
onder
06:21
maanuren
13:44

UV index

3
laag

Smeer je huid in met zonnebrandcreme bij een lichte huid. Probeer zoveel mogelijk in de schaduw te verblijven wanneer de zon het sterkst is.

Lees meer over zonkracht

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Speelpark Klein Zwitserland. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Speelpark Klein Zwitserland door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

Volg jij Het Weer Lokaal al via Facebook?

Nee, geen interesse.

Ja, ik volg Het Weer Lokaal al.