Het weer in Parc Asterix, Frankrijk

Vandaag is er kans op in Parc Asterix. Met een verwachte temperatuur van 0 graden is het vandaag frisjes. Veeg naar beneden om de uitgebreide weersverwachting en meer voor Parc Asterix te bekijken.

0°C
Graden
Windkracht 0

Parc Asterix

Parc Asterix is voor wie een keer een ander pretpark zoekt in de omgeving van Parijs een goede keuze! In plaats van de geijkte combinatie van de stad Parijs en de pretparken van Disneyland Parijs kan ook een bezoek gebracht worden aan dit leuke park in de stijl van de bekende stripfiguren Asterix en Obelix. Minder bekend, maar zeker niet minder leuk. En de echte pretpark fans bezoeken gewoon beide parken in één vakantie! Parc Asterix is verdeeld in zes themagebieden: Egypte, Het Romeinse Rijk, Welkom in Gallie, De Vikingen, Het oude Griekenland en Reis door de tijd. Voor echte durfals zijn er verschillende achtbanen in het park te vinden, waaronder de hangende achtbaan Oziris, de snelle houten achtbaan Tonnere de Zeus en Goudurix, een achtbaan met maar liefst zeven loopings. Er zijn ook een aantal verfrissende waterattracties, namelijk de Menhir Express, Romus et Rapidus en Grand Splatch. Verder is er een spookhuis in Middeleeuwse stijl (Transdemonium genaamd) en staat Parc Asterix bekend om de vele en kwalitatief goede shows. Zo is er een stuntshow en een show met echte dolfijnen. Ook de kleine kinderen worden niet vergeten in Parc Asterix en kunnen onder andere een ritje maken in autootjes, verschillende draaimolens, vliegtuigjes en een trein. Elke dag kun je bovendien je favoriete figuren uit de Asterix en Obelix verhalen ontmoeten in het Gallische dorp voor een foto of een praatje. Wie van een lekker hapje en drankje houdt kan terecht in de vele leuk gethematiseerde restaurants in het pretpark.

Meer info op: https://www.parcasterix.fr/en

Parc Asterix
60128 Plailly
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Wat is het weer in jouw plaats?

Weersverwachting Parc Asterix komende 72 uren

Hier onder is de 72-uur weersverwachting voor de plaats Parc Asterix te bekijken. De verwachting van het weer is onder verdeeld in blokken van 6 uur om zo snel te kunnen zien of het gaan regenen, sneeuwen of dat de zon gaat schijnen. Tevens is snel te zien wat het weer in Parc Asterix de komende drie dagen gaat doen.


21 Aug, 08:00

Onbewolkt
11°C
Windkracht 1

0%
21 Aug, 14:00

Half Bewolkt
23°C
Windkracht 1

37%
21 Aug, 20:00

Geheel Bewolkt
16°C
Windkracht 1

100%
22 Aug, 02:00

Onbewolkt
11°C
Windkracht 1

0%
22 Aug, 08:00

Licht Bewolkt
13°C
Windkracht 1

17%
22 Aug, 14:00

Zwaar Bewolkt
23°C
Windkracht 2

69%
22 Aug, 20:00

Geheel Bewolkt
18°C
Windkracht 2

92%
23 Aug, 02:00

Half Bewolkt
12°C
Windkracht 2

40%
23 Aug, 08:00

Onbewolkt
13°C
Windkracht 1

0%
23 Aug, 14:00

Onbewolkt
25°C
Windkracht 2

10%

Meerdaagse weersverwachting Parc Asterix

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Parc Asterix voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Parc Asterix.


Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Parc Asterix. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Parc Asterix door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}