Het weer in De Efteling

Het is vandaag in De Efteling. Met een temperatuur van 0 graden is het frisjes. Bekijk hieronder de weersverwachting tot wel 5 dagen vooruit voor De Efteling.

0°C
Graden
Windkracht 0

De Efteling

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Waar je uren kunt luisteren naar een boom die de mooiste verhalen vertelt. Of met de hele familie een zweefvlucht kunt maken door een woud vol elfjes en trollen. Treed binnen in de Efteling. Het betoverende park waar voor iedereen genoeg te beleven valt. Blijf daarom lekker logeren in het Efteling hotel of vakantiepark Efteling Bosrijk en geniet extra lang van deze betoverende wereld.

Kom tijdens de zomermaanden naar de Efteling en geniet samen volop van alle attracties en spectaculair entertainment. In juli en augustus is het park elke dag tot 20:00 uur geopend en op zaterdagen zelfs tot middernacht!

Het hele jaar welkom
Laat je elke dag van het jaar betoveren. De Efteling is namelijk het hele jaar open.

Meer info op: https://www.efteling.com/nl

De Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting De Efteling

Bekijk in het blok hieronder het weer voor De Efteling voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in De Efteling.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht

Zon en maan

maanopkomst en maanondergang tijden
 
Zon
op
06:43
onder
18:51
zonuren
12:07
Maan
op
16:41
onder
06:26
maanuren
13:45

UV index

3
laag

Smeer je huid in met zonnebrandcreme bij een lichte huid. Probeer zoveel mogelijk in de schaduw te verblijven wanneer de zon het sterkst is.

Lees meer over zonkracht

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor De Efteling. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in De Efteling door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

Volg jij Het Weer Lokaal al via Facebook?

Nee, geen interesse.

Ja, ik volg Het Weer Lokaal al.