Preipop

Vandaag is er kans op tijdens Preipop. Met een verwachte temperatuur van 0 graden is het vandaag frisjes. Veeg naar beneden om de uitgebreide weersverwachting en meer voor Preipop te bekijken.

0°C
Graden
Windkracht 0

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Preipop

Preipop is een gratis festival dat sinds 2007 jaarlijks in februari wordt gehouden op het pand van Cleopatra. Preipop biedt een podium aan nieuw talent uit Nederland, en de omgeving van Groningen in het bijzonder.

Wat het festival bijzonder maakt is haar brede programmering. Van intieme singer/songwriter muziek tot stampende rock, van relaxte jazz tot energieke ska: op Preipop vind je het allemaal. Naast beginnend talent staan er op elke editie ook een aantal wat meer gevestigde namen. Zo speelden op de allereerste editie The Heavens Devils, een band die al meerdere popprijzen heeft gewonnen. Andere hoogtepunten waren o.a. the Swains (2008), A Silent Express (2010) en A Liquid Landscape (2011).

Meer info op: https://preipop.nl/

Cleopatra A.S.G.
Kleine Pelsterstraat 5
9711 KN Groningen
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Preipop

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Preipop voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Preipop.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Preipop. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Preipop door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}