Code geel:In het noordoosten vanochtend eerst kans op gladheid door sneeuwresten. Bezoek onze sneeuwradar om te zien waar de sneeuw valt. https://sneeuwlokaal.nl/

Paaspop Schijndel

0°C
Graden
Windkracht

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Paaspop Schijndel

Alsof je een euforische rit in de achtbaan maakt: door elkaar geschud; vlinders in je buik en alle zintuigen op scherp. Alleen duurt dit gevoel bij Paaspop niet slechts anderhalve minuut maar drie dagen en nachten!

Sinds zijn eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van een gemoedelijk regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openlucht evenementen behoort.

Als officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen is Paaspop uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland. In een magische Las Vegas-achtige filmsetting komt de skyline van de prachtige sfeervolle circustenten en podia die allemaal hun eigen karakter hebben perfect tot zijn recht.

De authenticiteit en het unieke karakter van Paaspop komen onder meer terug in de adembenemende decors en duizenden lichtjes. Maar vooral ook in de grote variatie van het programma dat nieuw jong talent en populaire topacts een podiumplek biedt voor theater, literatuur, straatartiesten, stand up comedy en muziek (zowel mainstream als underground).

Meer info op: https://www.paaspop.nl/

Festivalterrein de Molenheide Schijndel
Schijndel
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Weersverwachting Paaspop Schijndel 24 uur

Hier onder is de 24-uur weersverwachting voor de plaats Paaspop Schijndel te bekijken. De verwachting van het weer is onder verdeeld in blokken van 3 uur om zo snel te kunnen zien of het gaan regenen, sneeuwen of dat de zon gaat schijnen. Tevens is snel te zien wat het weer in Paaspop Schijndel de komende 24 uur gaat doen.

27 Jan, 13:00
Bewolkt
4°C
99%
3 Bft
60%
0 mm
27 Jan, 16:00
Bewolkt
6°C
99%
3 Bft
79%
0 mm
27 Jan, 19:00
Lichte Regen
6°C
99%
3 Bft
91%
0,19 mm
27 Jan, 22:00
Bewolkt
6°C
100%
3 Bft
95%
0 mm
28 Jan, 01:00
Bewolkt
5°C
100%
2 Bft
97%
0 mm
28 Jan, 04:00
Bewolkt
6°C
100%
2 Bft
97%
0 mm
28 Jan, 07:00
Matige Regen
7°C
100%
2 Bft
98%
5,13 mm
28 Jan, 10:00
Matige Regen
10°C
100%
4 Bft
95%
6,19 mm

Meerdaagse weersverwachting Paaspop Schijndel

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Paaspop Schijndel voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Paaspop Schijndel.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Paaspop Schijndel. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Paaspop Schijndel door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}