Weihnachtsmarkt in Aachen, Duitsland

Er is vandaag kans op tijdens Weihnachtsmarkt In Aachen. Met een temperatuur van 0 graden word het frisjes. Bekijk hieronder de weersverwachting tot wel 5 dagen vooruit voor Weihnachtsmarkt In Aachen.

0°C
Graden
Windkracht 0

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Weihnachtsmarkt In Aachen

De kerstmarkt van Aken, de charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren.

De charme van de feestelijk en liefdevol opgebouwde kerstkraampjes betovert kleine en grote kinderen; het uitgebreide aanbod aan mooie en originele, degelijke en kostbare voorwerpen laat kleine en grote hartenwensen in vervulling gaan. Geen wonder dus, dat de Akense kerstmarkt voor alle inwoners en fans van Aken al lang een absolute 'must' is geworden.

Tot ver buiten de grenzen van de regio is de markt van Aken bekend en geliefd omwille van zijn buitengewoon gezellige, bijna familiaire sfeer: op de kerstmarkt van Aken ontmoet men elkaar, met het gezin, met vrienden, kennissen, collega’s, tijdens de middagpauze of na het werk, door de week of tijdens het weekend.

Een ritje op de draaimolen is voor kinderen verplicht, net als Glühwein drinken voor de volwassenen. Aardappelpannenkoeken zijn op ieder ogenblik van de dag begeerd - natuurlijk ook printen en ander kerstgebak, ‘dominosteine’, ‘lebkuchen’ en ‘spitzkuchen’, speculaas en marsepein broden, die door Akense firma’s over de hele wereld worden verspreid maar op de kerstmarkt in Aken, bij wijze van spreken vers uit de oven, echt buitengewoon goed smaken.

Openingstijden
Dagelijks van 11:00-21:00 uur, behalve op 25 november (Totensonntag): 18:00-21:00 uur.
23 december van 11:00-20:00 uur.

Meer info op: https://www.weihnachtsmarkt-aachen.com/

Weihnachtsmarkt in Aachen
Aken
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Weihnachtsmarkt in Aachen

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Weihnachtsmarkt in Aachen voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Weihnachtsmarkt in Aachen.


Temperatuur
Windkracht
Windkracht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Weihnachtsmarkt in Aachen. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Weihnachtsmarkt in Aachen door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}