Pulling Eemnes

Vandaag is er kans op onbewolkt tijdens Pulling Eemnes. Met een verwachte temperatuur van 16 graden is het vandaag lekker warm. Veeg naar beneden om de uitgebreide weersverwachting en meer voor Pulling Eemnes te bekijken.

Helder
16°C
Graden
Windkracht 2

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Pulling Eemnes

Op 4 en 5 september vind in Eemnes the Pulling Eemnes plaats. (Datum onder voorbehoud). Tijdens deze dagen vinden er truckpulling wedstrijden plaats. Nog maar een paar dagen te gaan en dan zal het spektakel zaterdag 5 september in Eemnes van start gaan. 160 trekkers zullen aan de start verschijnen, verdeelt over negen gewichtsklassen van 2 tot 11 ton. Ook zullen er auto’s gaan trekken en een aantal vrachtwagens. Veel deelnemers komen uit Eemnes, maar ook Soest, Eemdijk en Nijkerk zijn goed vertegenwoordigd. Het belooft een spannende concurrentiestrijd te worden, want iedereen kent elkaar en niemand wil voor elkaar onder doen! Naast de standaard trekkers, zullen er diverse shows zijn van sporttrekkers en een sport vrachtwagen. En natuurlijk zullen er nog een aantal verrassingsacts zijn. De dag zal beginnen om negen uur als de rijders zich moeten melden, vanaf tien uur is het terrein open voor bezoekers. Om elf uur zal er gestart worden met de wedstrijd. Na zeven uur spektakel komt er omstreeks zes uur een eind aan de wedstrijden en zullen we nog een aantal uurtjes doorgaan in de feesttent. We zullen gaan trekken op twee banen, in verband met de vele deelnemers. Op het terrein zijn diverse voorzieningen, zoals barren, een snackwagen, overdekte staanplaatsen, een kinderspeelterrein en een feesttent, waarin na afloop van de wedstrijd een feest is met een Nederlandstalige zanger. De entree zal maar 5 euro bedragen en tot 5 jaar en vanaf 65 jaar is de entree gratis. Wij als organisatie hebben er in ieder geval al erg veel zin in. We hopen op mooi weer en hopen jullie allemaal op 4 september te mogen begroeten bij Pulling Eemnes.

Meer info op: http://www.pullingeemnes.nl/

Pulling Eemnes
Veenweg zuid
Eemnes
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Pulling Eemnes

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Pulling Eemnes voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Pulling Eemnes.


Di
22 Sep
Zonnig
22°C
12°C/22°C
1011 hPa
4

0%
1 Bft.

48%
0 mm
Wo
23 Sep
Lichte Regen
21°C
15°C/21°C
1002 hPa
3

90%
4 Bft.

62%
1.3 mm
Do
24 Sep
Zware Regenval
16°C
11°C/16°C
1001 hPa
3

21%
5 Bft.

56%
14.9 mm
Vr
25 Sep
Matige Regen
14°C
9°C/14°C
996 hPa
3

97%
4 Bft.

70%
7.0 mm
Za
26 Sep
Lichte Regen
12°C
11°C/12°C
1010 hPa
3

93%
5 Bft.

69%
2.0 mm
Zo
27 Sep
Lichte Regen
14°C
12°C/14°C
1010 hPa
3

99%
5 Bft.

74%
1.2 mm
Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Pulling Eemnes. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Pulling Eemnes door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}