Palingrookwedstrijd Spakenburg

0°C
Graden
Windkracht

Palingrookwedstrijd Spakenburg

Heb jij zin in een dagje uit naar het vissersdorp Spakenburg? Bezoek dan op 23 augustus de jaarlijkse Spakenburgse Palingrookwedstrijd! Veel bekende visspecialisten en rokers zullen middenin het centrum strijden om de titel ‘Beste Spakenburgse Palingroker 2022’. En natuurlijk kan er ook geproefd worden! Ben jij erbij?

 

Om 10.00 uur begint de strijd tussen de deelnemers en om 17.30 uur wordt de titel voor ‘Beste Spakenburgse Palingroker 2023’ uitgereikt. Alle deelnemers van de palingrookwedstrijd zijn échte professionals en hebben veel kennis en kunde in huis rondom het bereiden en roken van paling. Misschien neemt de visspecialist van jouw lokale markt ook deel aan de wedstrijd? Krijg jij tijdens de wedstrijd ook trek in paling? Eet een heerlijk broodje paling midden op het Spuiplein of neem lekker een pondje paling mee naar huis. Je kunt namelijk tot 18.00 uur van alle deelnemers gerookte paling kopen. Wil je een keer iets anders proberen? Eet thuis je paling met aardappelen en pâpstip. Een echt Spakenburgs recept. En er is meer te doen dan paling eten! Je hoeft je tijdens deze dag zeker niet te vervelen. Het visserskoor treedt op, je kunt een bottertocht maken op het Eemmeer of een bezoek brengen aan het Spakenburgs Museum om meer te weten te komen over de geschiedenis van Spakenburg. Wil je ook de avond in Spakenburg doorbrengen? Blijf dan in het centrum, want daar vindt de Zomerse Muziekavond plaats.

Palingrookwedstrijd Spakenburg
Spuiplein
3752 AH Spakenburg
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Weersverwachting Palingrookwedstrijd Spakenburg 24 uur

Hier onder is de 24-uur weersverwachting voor de plaats Palingrookwedstrijd Spakenburg te bekijken. De verwachting van het weer is onder verdeeld in blokken van 3 uur om zo snel te kunnen zien of het gaan regenen, sneeuwen of dat de zon gaat schijnen. Tevens is snel te zien wat het weer in Palingrookwedstrijd Spakenburg de komende 24 uur gaat doen.

04 Dec, 01:00
Bewolkt
0°C
97%
3 Bft
85%
04 Dec, 04:00
Bewolkt
-0°C
85%
3 Bft
85%
04 Dec, 07:00
Half Bewolkt
-2°C
58%
3 Bft
86%
04 Dec, 10:00
Bewolkt
-1°C
87%
3 Bft
83%
04 Dec, 13:00
Half Bewolkt
2°C
81%
3 Bft
73%
04 Dec, 16:00
Bewolkt
2°C
98%
3 Bft
80%
04 Dec, 19:00
Bewolkt
0°C
99%
3 Bft
87%
04 Dec, 22:00
Bewolkt
0°C
100%
3 Bft
90%

Meerdaagse weersverwachting Palingrookwedstrijd Spakenburg

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Palingrookwedstrijd Spakenburg voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Palingrookwedstrijd Spakenburg.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Palingrookwedstrijd Spakenburg. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Palingrookwedstrijd Spakenburg door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}