Olympische Spelen, Japan

0°C
Graden
Windkracht

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Olympische Spelen

De Olympische Zomerspelen 2020 of Olympische Spelen Tokio 2020 vinden plaats van 23 juli tot en met 8 augustus 2021. Het grootste sportevenement ter wereld stond in eerste instantie gepland van 24 juli tot en met 9 augustus 2020.

Meer info op: https://nocnsf.nl/olympische-spelen/tokyo-2020

Olympische Spelen
Tokyo
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Olympische Spelen

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Olympische Spelen voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Olympische Spelen.


Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Olympische Spelen. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Olympische Spelen door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}