LichtjesParade Lelystad

Vandaag is er kans op tijdens LichtjesParade Lelystad. Met een verwachte temperatuur van 0 graden is het vandaag frisjes. Veeg naar beneden om de uitgebreide weersverwachting en meer voor LichtjesParade Lelystad te bekijken.

0°C
Graden
Windkracht 0

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

LichtjesParade Lelystad

Zondag 12 december 2020 vind in het stadshart van de gemeente Lelystad de Lichtjesparade plaats. Kinderen kunnen hun scholen en eigen verenigingen weer feestelijk presenteren aan de inwoners van Lelystad met mooi verlichte uitdossingen, kleine praalwagens en lichtjes in alle vormen, maten en kleuren. Het thema voor dit jaar is ‘Muziek’ en het wordt daarmee een swingende editie. De parade start om 19:30 en gaat dit jaar dwars door de Kerstmarkt in de binnenstraten van het Lelystadse stadshart.

Meer info op: https://www.lichtjesparadelelystad.nl/

stadshart
Lelystad
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting LichtjesParade Lelystad

Bekijk in het blok hieronder het weer voor LichtjesParade Lelystad voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in LichtjesParade Lelystad.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor LichtjesParade Lelystad. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in LichtjesParade Lelystad door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}