Lepeltje Lepeltje Maastricht

0°C
Graden
Windkracht

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Lepeltje Lepeltje Maastricht

Foodgangers opgelet! Niet oversteken zonder drankje in je ene hand en een bijzonder gerecht in de andere! Lepeltje Lepeltje strijkt voor het eerst neer in het Stadspark, Tapijnkazerne. Hier kunnen levensgenieters hun geluk niet op van 14 tot en met 16 augustus. Het park vult zich met een breed palet aan smaakvolle gerechten die connaisseurs jaarlijks weet te verrassen. Sfeerverhogende livebands en ambachtelijke platendraaiers zetten de juiste toon. De mooie-dingen-markt biedt bijzondere spullen en curiosa, en zelfs de allerjongsten worden in het weekend vermaakt tijdens het kinderprogramma. Net zoals bij Kannen & Kruiken is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk. Dat smaakt naar meer!

Meer info op: https://lepeltje-lepeltje.com/maastricht/

Stadspark
Tapijnkazerne
Maastricht
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Weersverwachting Lepeltje Lepeltje Maastricht 24 uur

Hier onder is de 24-uur weersverwachting voor de plaats Lepeltje Lepeltje Maastricht te bekijken. De verwachting van het weer is onder verdeeld in blokken van 3 uur om zo snel te kunnen zien of het gaan regenen, sneeuwen of dat de zon gaat schijnen. Tevens is snel te zien wat het weer in Lepeltje Lepeltje Maastricht de komende 24 uur gaat doen.

07 Mar, 10:00
Licht Bewolkt
1°C
50%
2 Bft
87%
07 Mar, 13:00
Zeer Lichte Bewolking
5°C
23%
2 Bft
67%
07 Mar, 16:00
Zonnig
7°C
6%
2 Bft
58%
07 Mar, 19:00
Helder
2°C
1%
2 Bft
80%
07 Mar, 22:00
Helder
0°C
1%
2 Bft
95%
08 Mar, 01:00
Helder
-1°C
0%
2 Bft
97%
08 Mar, 04:00
Helder
-1°C
0%
1 Bft
96%
08 Mar, 07:00
Helder
-1°C
9%
0 Bft
96%

Meerdaagse weersverwachting Lepeltje Lepeltje Maastricht

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Lepeltje Lepeltje Maastricht voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Lepeltje Lepeltje Maastricht.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Lepeltje Lepeltje Maastricht. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Lepeltje Lepeltje Maastricht door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}