Code geel:In Zeeland eerst lokaal dichte mist

Kerst op De Haar

Het is vandaag mistig tijdens Kerst Op De Haar. Met een temperatuur van 8 graden is het frisjes. Bekijk hieronder de weersverwachting tot wel 5 dagen vooruit voor Kerst Op De Haar.

Mist
8°C
Graden
Windkracht 1

Kerst Op De Haar

Deze kerstvakantie nodigen de baron en barones van Kasteel de Haar alle kinderen van 4 t/m 10 jaar uit voor een bijzondere kerstervaring op Kasteel de Haar. Er is echter een groot probleem: de kok is zijn recepten kwijt! Onder leiding van een gids ga je op een spannende ontdekkingsreis tijdens een rondleiding door de mooiste zalen van het kasteel. In deze zalen lopen wonderlijke figuren rond en zijn aanwijzingen verborgen om de geheime code van het kerstrecept te kunnen ontrafelen.

Welke bekende 'kerst-krakers' worden er gespeeld tijdens de muzikale mini Sing Along in de Balzaal? En hoeveel paspoppen zijn er nu nep en hoeveel zijn er echt? En hoe hoog is de kerstboom in de Main Hall (maar misschien nog belangrijker; welke kerstbal valt het meeste op...?). Kom in de kerstvakantie naar Kasteel de Haar en laat je betoveren door de magie van kerst op het grootste kasteel van Nederland. De kinderactiviteit ‘Kerst op De Haar’ is hét uitje van het jaar!

Maak een bezoek aan het kasteel nog iets spannender door langs te komen tijdens een van de speciale lichtjesavonden.

Meer info op: http://www.kasteeldehaar.nl/

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
Haarzuilens
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Kerst op De Haar

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Kerst op De Haar voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Kerst op De Haar.


Vr 22 Feb


Onbewolkt
12°C
6°C/13°C
1036 hPa
Windkracht
2
2

0%

88%

Za 23 Feb


Onbewolkt
10°C
3°C/11°C
1037 hPa
Windkracht
3
2

0%

81%

Zo 24 Feb


Onbewolkt
9°C
-0°C/11°C
1037 hPa
Windkracht
2
2

0%

82%

Ma 25 Feb


Onbewolkt
12°C
0°C/12°C
1038 hPa
Windkracht
2
2

0%

81%

Di 26 Feb


Onbewolkt
12°C
-1°C/12°C
1024 hPa
Windkracht
2
2

10%

0%

Wo 27 Feb


Onbewolkt
12°C
1°C/12°C
1013 hPa
Windkracht
3
2

14%

0%
Buienradar
Temperatuur
Windkracht

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Kerst op De Haar. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Kerst op De Haar door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

Volg jij Het Weer Lokaal al via Facebook?

Nee, geen interesse.

Ja, ik volg Het Weer Lokaal al.