KEI-week Groningen

Vandaag is er kans op tijdens KEI-week Groningen. Met een verwachte temperatuur van 0 graden is het vandaag frisjes. Veeg naar beneden om de uitgebreide weersverwachting en meer voor KEI-week Groningen te bekijken.

0°C
Graden
Windkracht 0

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

KEI-week Groningen

De KEI-week kan dit jaar niet plaatsvinden in de vorm zoals wij deze sinds jaar en dag kennen vanwege de maatregelen over het coronavirus. De afgelopen periode is Stichting KEI druk bezig geweest met de plannen voor een alternatieve vorm van de KEI-week 2020. 

De KEI-week 2020 vindt plaats, zoals gepland, op 10 tot en met 14 augustus. In tegenstelling tot de voorgaande 51 edities speelt de Groningse algemene introductieweek voor eerstejaars studenten zich dit jaar grotendeels online af. De focus ligt hierbij op het informerende karakter van de KEI-week. Er komt voor de gehele KEI-week een middag- en avondvullend programma waaraan deelnemers (KEI-lopers) vrijblijvend kunnen deelnemen. Online programmaonderdelen worden via een online platform beschikbaar gesteld. KEI-lopers krijgen toegang tot het platform voorafgaand aan de start van de KEI-week. Naast online programmering wordt er ook gewerkt aan enkele fysieke onderdelen. De uiteindelijke doorgang daarvan is afhankelijk van de maatregelen die tijdens de KEI-week van kracht zijn. Naast de informerende elementen wordt er gewerkt aan amuserende onderdelen. 

KEI-lopers worden ook dit jaar ingedeeld in KEI-groepjes om het sociale aspect van de KEI-week te bekrachtigen. Deze groepjes worden begeleid door ouderejaars studenten (KEI-leiders). Met deze KEI-groepjes leren KEI-lopers nieuwe mensen kennen in hun nieuwe studentenstad en kunnen zij vragen stellen aan hun KEI-leiders. 

Meer info op: https://www.keiweek.nl/

KEI-week
Groningen
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting KEI-week Groningen

Bekijk in het blok hieronder het weer voor KEI-week Groningen voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in KEI-week Groningen.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor KEI-week Groningen. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in KEI-week Groningen door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}