Jazz in de gracht, Den Haag

Vandaag is er kans op bewolkt tijdens Jazz In De Gracht, Den Haag. Met een verwachte temperatuur van 0 graden is het vandaag ijskoud. Veeg naar beneden om de uitgebreide weersverwachting en meer voor Jazz In De Gracht, Den Haag te bekijken.

Bewolkt
0°C
Graden
Windkracht 3

Jazz In De Gracht, Den Haag

Jazz in de gracht is een supergezellig muziekfestival in de binnenstad van Den Haag. Op en rond het water langs de Bierkade, Dunne Bierkade, het Groenewegje, de Veenkade en de Hooigracht geven tientallen jazzartiesten gratis concerten vanaf boten en drijvende podia. Tijdens het muziekevenement kun je bij de verschillende cafés en restaurants aan de kades genieten van een hapje en een drankje. Ook zal er een groot aantal foodtrucks op de kades staan waar allerlei culinaire lekkernijen te halen zijn. Zonder twijfel het gezelligste jazzfestival van Nederland! Drie dagen lang staan de Haagse grachten bol met de beste Jazz muzikanten! Op 26, 27 en 28 augustus 2021 varen deze talenten langs de Hooi kade, Dunne Bierkade, Bierkade, Veenkade en Groenewegje om jou te laten genieten van hun muziek.

Locaties Jazz in de gracht
Jazz in de Gracht zal dit jaar gehouden worden op vertrouwde locaties zoals de Dunne Bierkade, Bierkade en Groenewegje.Tevens zal de Veenkade weer meedoen en drie dagen bol staan van de leukste Jazz muzikanten. Maar opgelet!! Ook de Hooikade zal dit jaar weer gesierd worden met varende platbodems met Jazz bandjes. De allure en sfeervolle uitstraling van deze gracht, achter de Denneweg in buurtschap 2005, passen perfect bij de sfeer van Jazz in de Gracht. Ook hier wordt u verrast met culinaire lekkernijen door diverse, unieke foodtrucks en zorgen de gezamenlijk ondernemers uit het buurtschap voor de lekkerste drankjes.

Bereikbaarheid
Vanwege de drukte raadt de organisatie aan om met het openbaar vervoer of de fiets te komen. De (Dunne) Bierkade ligt op vijf minuten lopen van Station Den Haag Hollands Spoor en op tien minuten van CS. Bovendien stoppen er verschillende trams en bussen in de buurt. De Veenkade is vanaf beide treinstation het snelst met tram 16 richting Statenkwartier te bereiken. De Hooikade bevindt zich in de buurt van Station Den Haag Centraal en is makkelijk met tram 9 te bereiken.

Meer info op: https://www.jazzindegracht.nl/

Jazz in de gracht
Den Haag
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Jazz in de gracht, Den Haag

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Jazz in de gracht, Den Haag voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Jazz in de gracht, Den Haag.


Zo
04 Dec
Bewolkt
1°C
-2°C/3°C
1019 hPa
0

88%
3 Bft.

76%
0 mm
Ma
05 Dec
Bewolkt
4°C
0°C/5°C
1022 hPa
0

100%
3 Bft.

95%
0 mm
Di
06 Dec
Lichte Regen
7°C
3°C/7°C
1021 hPa
0

100%
2 Bft.

72%
0.2 mm
Wo
07 Dec
Lichte Regen
6°C
3°C/6°C
1015 hPa
0

92%
3 Bft.

69%
0.6 mm
Do
08 Dec
Regen En Sneeuw
3°C
2°C/3°C
1005 hPa
0

100%
3 Bft.

95%
2.1 mm

1.6 mm
Vr
09 Dec
Lichte Sneeuw
3°C
-0°C/3°C
1003 hPa
0

50%
3 Bft.

77%
0 mm

0.3 mm
Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Jazz in de gracht, Den Haag. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Jazz in de gracht, Den Haag door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}