Groei en Bloei Herfstmarkt: JUBILEUM EDITIE

Er is vandaag kans op bewolkt tijdens Groei En Bloei Herfstmarkt: JUBILEUM EDITIE. Met een temperatuur van 15 graden word het frisjes. Bekijk hieronder de weersverwachting tot wel 5 dagen vooruit voor Groei En Bloei Herfstmarkt: JUBILEUM EDITIE.

Bewolkt
15°C
Graden
Windkracht 1

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Groei En Bloei Herfstmarkt: JUBILEUM EDITIE

Op zaterdag 5 oktober 2021 organiseert Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder voor de vijftiende keer een herfstmarkt in en om het Aeres aan De Balkan te Emmeloord. De school wordt feestelijk versierd met meerdere bloemstukken.

Er zijn ruim 55 standhouders uitgenodigd, waarvan de helft hier nog niet eerder aanwezig is geweest. Zij laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten. Er is van alles te zien en te beleven: van bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, knollen, bloemzaden, bloemstukken, pompoenen en kalebassen, vogelhuisjes, huis- en tuindecoraties tot bijzondere sieraden, keramiek, brocante, schilder- en glassierkunst, etc. Er zijn proeverijen van diverse (polder)producten en ook de zelfgemaakte bonbons, nougat  en andere lekkernijen ontbreken dit jaar niet. Een botanische schilderes is ter plekke aan het werk en een imker vertelt u van alles over de bijen en de honing.
Men kan advies vragen aan een tuinontwerper en kijken hoe ervaren bloemschikkers in korte tijd de mooiste bloemstukjes maken.

Ook is er een heuse plantendokter aanwezig: bij hem kunt u terecht met al uw vragen over bomen, heesters, tuin- en kuipplanten.

Uiteraard is Groei & Bloei zelf ook aanwezig met een informatiestand
Natuurlijk worden ook de kinderen  niet vergeten: Staatsbosbeheer gaat met kinderen o.a. nestkastjes, insectenhotels en uilen maken.

Mocht u moe zijn geworden, dan kunt u gezellig op het binnen terras even bijkomen met heerlijke koffie/thee en gebak.

Deze knusse herfstmarkt is grotendeels binnen: geen koude voeten en nattigheid, dus.
Gezelligheid, voor zowel bezoekers als standhouders, staat voorop.

De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Niet - leden betalen € 3,50  entree
Kinderen tot 12 jaar: gratis.
Leden, alleen op vertoon van Groei & Bloei ledenpas: gratis entree

Meer info op: http://www.herfstmarktnop.nl/

Aeres
De Balkan 16
8303 GZ Emmeloord
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Groei en Bloei Herfstmarkt: JUBILEUM EDITIE

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Groei en Bloei Herfstmarkt: JUBILEUM EDITIE voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Groei en Bloei Herfstmarkt: JUBILEUM EDITIE.


Ma
21 Jun
Lichte Regen
13°C
13°C/15°C
1012 hPa
7

100%
4 Bft.

92%
3.4 mm
Di
22 Jun
Bewolkt
16°C
12°C/17°C
1018 hPa
7

100%
4 Bft.

61%
0 mm
Wo
23 Jun
Lichte Regen
17°C
13°C/19°C
1021 hPa
7

97%
3 Bft.

60%
0.5 mm
Do
24 Jun
Zonnig
20°C
12°C/20°C
1020 hPa
7

9%
3 Bft.

57%
0 mm
Vr
25 Jun
Zonnig
22°C
10°C/22°C
1018 hPa
7

3%
2 Bft.

37%
0 mm
Za
26 Jun
Bewolkt
22°C
15°C/22°C
1020 hPa
6

100%
3 Bft.

54%
0 mm
Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Groei en Bloei Herfstmarkt: JUBILEUM EDITIE. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Groei en Bloei Herfstmarkt: JUBILEUM EDITIE door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}