Code geel:Dichte mist

Cherry Blossom Festival

0°C
Graden
Windkracht

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Cherry Blossom Festival

De Japanse kersenboom bloeit veelal in de periode van eind maart en houdt aan tot eind april. Ergens in deze periode vindt de bloeiperiode van 2 weken plaats. Het Bloesempark in het Amsterdamse Bos is dan op haar mooist. Steeds meer mensen weten deze prachtige bloesemtuin in Amstelveen te vinden. Maar ook in het Westerpark vind je veel kersenbomen die het park roze kleuren en uitnodigen voor een picknick met vrienden.

Cherry Blossom Festival
De Japanse gemeenschap van Amsterdam en omgeving vieren deze dagen het Kersenbloesemfeest. Voor Japanners is het dan traditie om met familie onder de bloeiende kersenbomen te picknicken. Bloemen en de natuur hebben in Japan een symbolische betekenis. De kersenbloesem (‘Sakura’) staat voor een nieuw begin en verwijst tegelijkertijd naar de vergankelijkheid van het leven.

Ervaar de Japanse traditie en bezoek het Cherry Blossom Festival in het Bloesempark dit weekend.

Bloesempark
Burgemeester A. Colijnweg 68
1182 DB Amstelveen
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Weersverwachting Cherry Blossom Festival 24 uur

Hier onder is de 24-uur weersverwachting voor de plaats Cherry Blossom Festival te bekijken. De verwachting van het weer is onder verdeeld in blokken van 3 uur om zo snel te kunnen zien of het gaan regenen, sneeuwen of dat de zon gaat schijnen. Tevens is snel te zien wat het weer in Cherry Blossom Festival de komende 24 uur gaat doen.

22 Sep, 05:00
Helder
12°C
0%
1 Bft
87%
22 Sep, 08:00
Zonnig
12°C
0%
1 Bft
84%
22 Sep, 11:00
Zonnig
18°C
0%
2 Bft
63%
22 Sep, 14:00
Zonnig
22°C
0%
2 Bft
49%
22 Sep, 17:00
Zonnig
22°C
0%
2 Bft
45%
22 Sep, 20:00
Helder
17°C
0%
1 Bft
63%
22 Sep, 23:00
Helder
15°C
0%
2 Bft
64%
23 Sep, 02:00
Helder
14°C
0%
2 Bft
68%

Meerdaagse weersverwachting Cherry Blossom Festival

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Cherry Blossom Festival voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Cherry Blossom Festival.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Cherry Blossom Festival. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Cherry Blossom Festival door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}