Code geel:Dichte mist

Bommen Berendloop Groningen

0°C
Graden
Windkracht

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Bommen Berendloop Groningen

op zondag 30 augustus staat de B&C Bommen Berend Loop gepland met overwegend groene routes (door het natuurgebied De Onlanden, echt een aanrader!) en diverse afstanden voor jong en oud. Voor de kids zijn er de 600 en 1000 meter voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor volwassenen zijn er de traditionele 4 mijl, 10 km en halve marathon

Meer info op: http://www.bommenberendloop.nl/

Groningen Atletiek
Mullock Houwerlaan 25
Groningen
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Bommen Berendloop Groningen

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Bommen Berendloop Groningen voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Bommen Berendloop Groningen.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Bommen Berendloop Groningen. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Bommen Berendloop Groningen door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}