Avondvierdaagse Cuijk Home Edition

0°C
Graden
Windkracht

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Avondvierdaagse Cuijk Home Edition

Door de corona maatregelen kunnen we geen Avondvierdaagse organiseren als vanouds, daardoor zijn we aan het denken geslagen om een alternatieve Avondvierdaagse te bedenken. Deze gaan we de Avondvierdaagse Cuijk Home Edition noemen.

Wat houdt de Avondvierdaagse Cuijk Home Edition in?
In de periode van 1 september tot/met 30 september kunnen deelnemers 4 dagen een wandeling maken, het hoeven niet per se 4 dagen achterelkaar te zijn, met een van de afstanden van de gebruikelijke Avondvierdaagse (2,5km, 5km 10km 15km), eenmaal een afstand gekozen dienen alle vier de dagen die afstand gelopen te worden. De routes die gewandeld worden, mogen de deelnemers zelf bepalen, beginnend bij uw eigen huis en, er dient gestart te worden in de gemeente Cuijk. De wandeling moet bijgehouden worden, via een wandel of hardloop app, en de printscreen daarvan, en enkele foto’s van de wandeling dienen als bewijs ingestuurd te worden.

Beloning Avondvierdaagse Cuijk Home Edition
De gewone medaille met de nummertjes met het aantal keer deelgenomen, zijn deze keer niet te verdienen. Voor de Home Edition hebben we een speciale medaille laten maken. Deze medaille is alleen bij deze editie te verdienen, daarnaast ontvangt de deelnemer een speciaal wandel diploma.

Meer info op: https://www.avondvierdaagsecuijk.nl/

Danscentrum Verhoeven
Stationstraat 33
5431 CB Cuijk
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Weersverwachting Avondvierdaagse Cuijk Home Edition 24 uur

Hier onder is de 24-uur weersverwachting voor de plaats Avondvierdaagse Cuijk Home Edition te bekijken. De verwachting van het weer is onder verdeeld in blokken van 3 uur om zo snel te kunnen zien of het gaan regenen, sneeuwen of dat de zon gaat schijnen. Tevens is snel te zien wat het weer in Avondvierdaagse Cuijk Home Edition de komende 24 uur gaat doen.

19 Sep, 08:00
Zonnig
12°C
0%
2 Bft
67%
0 mm
19 Sep, 11:00
Zonnig
19°C
0%
2 Bft
51%
0 mm
19 Sep, 14:00
Zonnig
25°C
0%
2 Bft
46%
0 mm
19 Sep, 17:00
Zonnig
27°C
0%
3 Bft
45%
0 mm
19 Sep, 20:00
Licht Bewolkt
20°C
21%
3 Bft
64%
0 mm
19 Sep, 23:00
Lichte Regen
17°C
92%
2 Bft
67%
0,31 mm
20 Sep, 02:00
Geheel Bewolkt
16°C
92%
2 Bft
68%
0 mm
20 Sep, 05:00
Zwaar Bewolkt
15°C
80%
2 Bft
64%
0 mm

Meerdaagse weersverwachting Avondvierdaagse Cuijk Home Edition

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Avondvierdaagse Cuijk Home Edition voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Avondvierdaagse Cuijk Home Edition.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Avondvierdaagse Cuijk Home Edition. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Avondvierdaagse Cuijk Home Edition door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}