Code geel:Vanmiddag vooral in het midden en zuiden enkele onweersbuien, plaatselijk met hagel

Amsterdam Halloween Party

0°C
Graden
Windkracht

Amsterdam Halloween Party

De Amsterdam Halloween Party vindt dit jaar voor de 8ste keer plaats op het Westergasfabriekterrein en mag zich HET Halloween feest van Nederland noemen. Een 100% verkleed publiek in spectaculaire creaties maakt een uitzinnig feest in de zalen van WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis. Het feest begint onmiddellijk na aankomst van de Parade in het Westerpark. Deelname aan de Parade is gratis; voor het feest heb je een ticket nodig.

Meer info op: http://halloween.amsterdam/


Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Amsterdam Halloween Party

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Amsterdam Halloween Party voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Amsterdam Halloween Party.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Amsterdam Halloween Party. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Amsterdam Halloween Party door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}