Code geel:Dichte mist

Straatwroeterskamp Bergambacht

Vandaag is er kans op onbewolkt tijdens Straatwroeterskamp Bergambacht. Met een verwachte temperatuur van 10 graden is het vandaag frisjes. Veeg naar beneden om de uitgebreide weersverwachting en meer voor Straatwroeterskamp Bergambacht te bekijken.

Helder
10°C
Graden
Windkracht 1

Meerdere evenementen en activiteiten worden afgelast of verzet vanwege het coronavirus COVID-19. Alvorens het evenement te bezoeken raadpleeg dan eerst de website van de organisatie voor de actuele informatie.

Straatwroeterskamp Bergambacht

Ook wel huttendorp, kinderweek of nog bekender tentenkamp. In de laatste week van de zomerschoolvakantie is dit het grootse evenement van het jaar, waar de kinderen (en ouders natuurlijk ook) nog even lekker kunnen los gaan voor het schooljaar weer begint. Een hut bouwen met het zelf verzamelde hout of gewoon lekker snel een tent neerzetten kan allemaal. In deze week is er genoeg te doen: lekker knutselen, mee doen met de zeskamp of de Bab's Got Talent, een leuke kindermiddag. Voor de stoere kinderen hebben we ook nog een dropping en nog veel meer. Ook denken we aan de ouders, natuurlijk op woensdagavond een volwassenen zeskamp. Dit is altijd gezellig. Op zaterdagavond sluiten we de week af met een knallende finale van Bab's Got Talent en een optreden of show van een zanger of DJ.

Voor wie: Voor iedereen uit het dorp. Voor bepaalde activiteiten dien je lid te zijn van de Buurtvereniging.
Wanneer: Dit jaar van 24 t/m 29 augustus 2020.

Meer info op: http://www.uitbreidingdorp.nl/activiteiten/straatwroeterskamp

Bouwdorp Bergambacht
Bergambacht
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Heeft u correcties en/of aanvullingen voor dit evenement stuur dan een mailtje naar info@hetweerlokaal.nl

Wat is het weer in jouw plaats?

Weersverwachting Straatwroeterskamp Bergambacht 24 uur

Hier onder is de 24-uur weersverwachting voor de plaats Straatwroeterskamp Bergambacht te bekijken. De verwachting van het weer is onder verdeeld in blokken van 3 uur om zo snel te kunnen zien of het gaan regenen, sneeuwen of dat de zon gaat schijnen. Tevens is snel te zien wat het weer in Straatwroeterskamp Bergambacht de komende 24 uur gaat doen.

22 Sep, 05:00
Helder
12°C
0%
1 Bft
87%
22 Sep, 08:00
Zonnig
12°C
0%
1 Bft
84%
22 Sep, 11:00
Zonnig
18°C
0%
2 Bft
63%
22 Sep, 14:00
Zonnig
22°C
0%
2 Bft
49%
22 Sep, 17:00
Zonnig
22°C
0%
2 Bft
45%
22 Sep, 20:00
Helder
17°C
0%
1 Bft
63%
22 Sep, 23:00
Helder
15°C
0%
2 Bft
64%
23 Sep, 02:00
Helder
14°C
0%
2 Bft
68%

Meerdaagse weersverwachting Straatwroeterskamp Bergambacht

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Straatwroeterskamp Bergambacht voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Straatwroeterskamp Bergambacht.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht
Zicht

Bekijk de weersverwachting voor de omliggende plaatsen

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Straatwroeterskamp Bergambacht. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Straatwroeterskamp Bergambacht door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

{{facebook-box2}}