Het weer in Safaripark Beekse Bergen

Het is vandaag in Safaripark Beekse Bergen. Met een temperatuur van 0 graden is het frisjes. Bekijk hieronder de weersverwachting tot wel 5 dagen vooruit voor Safaripark Beekse Bergen.

0°C
Graden
Windkracht 0

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen brengt Afrika gevaarlijk dichtbij. Kom speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorns tijdens een echte safari. Beleef Afrika te voet, met de boot, de bus en zelfs met uw eigen auto. Strijkt er een vleugel langs uw wang? Verroer u niet, maar geniet van de roofvogelshow. Laat u verrassen door nieuwsgierige giraffen, kijk uit voor overstekende zebra’s en vergaap u aan de nijlpaarden en krokodillen die sinds april 2014 te zien zijn.

Safaripark Beekse Bergen is door recensiewebsite Zoover verkozen tot beste dierenpark van Nederland van 2013. In april 2014 heeft het safaripark de Diamond ThemePark Award voor ‘Beste dierenpark van Nederland 2013-2014’ gewonnen.

Openingstijden
Elke dag van 10:00 uur tot 17:30 uur
Safaripark Beekse Bergen is het hele jaar geopend, ook op feestdagen!

Meer info op: http://www.safaripark.nl/

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Safaripark Beekse Bergen

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Safaripark Beekse Bergen voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Safaripark Beekse Bergen.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht

Zon en maan

maanopkomst en maanondergang tijden
 
Zon
op
06:43
onder
18:50
zonuren
12:07
Maan
op
16:41
onder
06:25
maanuren
13:44

UV index

3
laag

Smeer je huid in met zonnebrandcreme bij een lichte huid. Probeer zoveel mogelijk in de schaduw te verblijven wanneer de zon het sterkst is.

Lees meer over zonkracht

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Safaripark Beekse Bergen. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Safaripark Beekse Bergen door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

Volg jij Het Weer Lokaal al via Facebook?

Nee, geen interesse.

Ja, ik volg Het Weer Lokaal al.