Code geel:Hitteplan RIVM geactiveerd

Het weer in Dierenpark Burgers' Zoo

Het is vandaag in Dierenpark Burgers' Zoo. Met een temperatuur van 0 graden is het frisjes. Bekijk hieronder de weersverwachting tot wel 5 dagen vooruit voor Dierenpark Burgers' Zoo.

0°C
Graden
Windkracht 0

Dierenpark Burgers' Zoo

Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren zo natuurlijk mogelijk in zo groot mogelijke vrijheid leven.

Op indrukwekkende wijze maak je kennis met de bijzondere dieren- en plantenwereld van het grootste overdekte tropische regenwoud van Europa (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) en het tropisch koraalrif met maar liefst 8 miljoen liter water (Ocean). Nauwelijks bekomen van alle indrukken voert de wereldreis verder langs de Oost-Afrikaanse savanne (Safari), het oerwoud van Maleisië (Rimba) en het tropisch zoutwater vloedbos (Mangrove).

Een kleurrijke vogelcollectie en charismatische zoogdiersoorten zoals bijvoorbeeld olifanten, panters, chimpansees en gorilla’s maken de reis om de wereld in één dag tenslotte compleet. Daarnaast beschikt Burgers’ Zoo over Burgers’ Avonturenland: een grote, moderne speeltuin omringd door een groot terras voor mooi weer. En de Kids Jungle voor regenachtige en koude dagen! Hier kunnen (groot)ouders rustig genieten van een kop koffie met gebak of een heerlijke lunch. De kinderen leven zich uit in de klimstraat met touwbruggen, glijbanen en schommels. En er zijn twee delen ontworpen, namelijk voor kleinere kinderen en voor de grotere.

Burgers’ Zoo is daarnaast ook nog weersonafhankelijk, omdat het grootste gedeelte van het park overdekt is. Een onvergetelijke ervaring!

Burgers' Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Toon routeToon route

Deel deze pagina

Wat is het weer in jouw plaats?

Meerdaagse weersverwachting Dierenpark Burgers' Zoo

Bekijk in het blok hieronder het weer voor Dierenpark Burgers' Zoo voor de komende dagen en weet gelijk of het gaat regenen, sneeuwen of dat het droog blijft in Dierenpark Burgers' Zoo.


Buienradar
Temperatuur
Windkracht

Zon en maan

zonopkomst en zonsondergang tijden
 
Zon
op
05:17
onder
22:00
zonuren
16:43
Maan
op
02:12
onder
14:39
maanuren
12:27

UV index

0
zeer laag

Draag op heldere dagen een zonnebril; Smeer je in met zonnebrandcrème wanneer er sneeuw op de grond ligt.

Lees meer over zonkracht

Over Het Weer Lokaal

Op de website Het Weer Lokaal vindt je het weer voor Dierenpark Burgers' Zoo. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Dierenpark Burgers' Zoo door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.

Volg jij Het Weer Lokaal al via Facebook?

Nee, geen interesse.

Ja, ik volg Het Weer Lokaal al.