Het Weer Lokaal blijft vernieuwen

Het Weer Lokaal bestaat nu officieel 5 jaar en 8 maanden. Onze website heeft als doel om de weersverwachting op een duidelijke manier in beeld te brengen. Zo hebben wij alle relevante informatie over het weer, in jouw gemeente of favoriete plaats, verzameld op één enkele pagina. Velen andere grote weer websites falen hierin en bieden de weersverwachting versnipperd aan of je word overladen met informatie welk niet relevant is en voor afleiding zorgt. Het Weer Lokaal heeft dit naar ons idee redelijk goed in orde. Door de jaren heen hebben wij ons platform stapsgewijs verbeterd. Ook in de laatste weken hebben we enkele flinke stappen gezet met het verbeteren van ons platform. Zo hadden we kortgeleden het uiterlijk een kleine opfrisbeurt gegeven en met de laatste update deze website voorzien van een simpel blog. Dit bericht is daarmee ook gelijk het eerste officiële bericht op onze website. Eerder hadden we wel een soort van blog over het Weer Lokaal, maar hielden we deze bij op een externe website. En dan waren de blog artikelen vooral gericht op de wijzigingen van deze website. Vanaf heden willen we ons meer gaan focussen op het brengen van nieuws over het weer zelf. Los van dit blog willen wij op korte termijn ook meer gaan doen met weerfoto's. Nu delen wij deze vooral op Twitter en Facebook, maar het zou natuurlijk nog leuker zijn om jullie mooiste weerfoto's een mooi podium te geven op onze website. Later horen jullie hier meer over.

Bovendien mocht je zelf willen meeschrijven op deze website ben je van harte welkom en mag je een mailtje sturen naar info@hetweerlokaal.nl.

Deel deze pagina

Weerfoto

Is het een vogel? Een vliegtuig? Nee het is een wolk :) Zojuist gespot boven Bergambacht | Jan Valkenburg

Advertentie ruimte

Nieuws berichten

Waarom krijgen stormen een naam?

Sinds september 2019 geeft het KNMI stormen die aanleiding geven tot code oranje of rood een naam. Binnen West-Europa gebeurde dit al sinds 2015.
Lees verder

Eerste zomerstorm Francis trekt over Nederland

De eerste zomerstorm Francis heeft vooral in de kust provincies al de nodige schade aangebracht.
Lees verder

Het Weer Lokaal blijft vernieuwen

Onlangs hebben wij onze website voorzien van een mooi blog met het laatste nieuws. Met dit eerste blogartikel willen we je hier over informeren.
Lees verder

Advertentie ruimte

{{facebook-box2}}